• O Garifulu
  • Menu
    • Menu
    • Vinska karta
    • Cigare
    • MENU GARIFUL G SPOT
  • CONCIERGE
    • CONCIERGE
    • Catering
    • Vila Gariful
  • Galerija
    • UŽIVAJTE U RESTORANU
    • POGLEDAJ VIDEO
    • VIDEO UŽIVO
    • POZNATI
  • Dnevni izlet i pecanje
  • Blog
  • Kontakt
    • Politika privatnosti
  • English (US) English (US)
  • Hrvatski Hrvatski

Menu

Hladna predjela

DALMATINSKI CEVICHE
Svježa oborita bijela riba / ljubičasti luk / segmenti naranče pinjoli /
ekstra djevičansko maslinovo ulje / limeta / džem od kapara / gel od trešnje

DALMATINSKI PRŠUT
Masline / kapari / ukiseljena kapulica /
marinirani češnjak / cherry rajčice

BURRATA
Pesto bosiljak / cherry rajčice /
maslinovo ulje / pinjoli / cvijet soli

SALATA OD HOBOTNICE
Kapari / rikola / perle aceto balsamico / kapula / cherry rajčica /
vinski ocat / maslinovo ulje / mikrobilje

HLADNI PIJAT
PO IZBORU CHEFA

TUNA
Svježa jadranska tuna odležana u soli, kuminu i limunu /
Katsuobushi riblja esencija / gel od soje i naranče
daikon ukiseljen u barikiranom jabučnom octu /
Sorbet od morskih algi i sušenog bakalara /
Hrskava zemlja od sourdough kruha i aceta balsamica

TUNA TARTAR
Jadranska tuna / perle aceto balsamico / ukiseljeni cvijet i list
divljeg kapara / dimljeni hollandaise / prah dimljene paprike /
džem naranča-kapula / džem kruška-đumbir / sušene rajčice /
džem od kapara i limuna

CARPACCIO OD JASTOGA
Svježi jadranski jastog / vanilija s Madagaskara i svježi krastavac
/ ekstra djevičansko maslinovo ulje / limun

CARPACCIO GARIFUL
Svježi jadranski jastog / svježa goveđa pisanica / voćne perle /
sorbet ružmarin-bijela breskva

KAVIJAR
Prunier kavijar / dimljeno maslo s ninskim cvijetom soli / kapula
/ vrhnje / sorbet zelena jabuka-limeta-bosiljak

KAVIJAR BELUGA
Beluga kavijar / dimljeno maslo s ninskim cvijetom soli / kapula /
vrhnje / sorbet zelena jabuka-limeta-bosiljak

Topla predjela

AQUERELLO RISOTTO
Odležana riža / šafran / naranča / jadranski škamp sotiran na
maslu i cognacu

CRNI RIŽOT
Odležana riža / jadranska sipa / sotirano povrće / espuma od
paškog sira

GNOCCHI SARDI
Tjestenina u umaku od estragona i jakobovih kapica s mesom
grancigule / Parmigiano Reggiano / limun

SPAGHETTINI DI GRAGNANO
Meso svježe jadranske dagnje / pikantni umak od rajčice /
bosiljak / espuma od parmezana

PACCHERI
Pesto od domaćeg špinata / konfitirani đumbir / hrskava zemlja
od rajčice

VEGETARIJANSKA BALANCANA
Leća u umaku od rajčice / dimljeni jogurt / prah izgorene naranče
/ hrskava menta

Juhe

JUHA OD DIMLJENOG KUKURUZA
Ulje infuzirano kakaom / prah od fermentirane maline

CAPPUCCINO JUHA OD JASTOGA
Krem juha od jadranskog jastoga / tučeno vrhnje

RIBLJA JUHA
Meso oborite bijele ribe / riža / maslinovo ulje

RIBE, ŠKOLJKE I RAKOVI

SVJEŽE KAMENICE
Limun / ljutika, vinski ocat, med / tabasco

PRŽENE JADRANSKE KAMENICE
Marie Rose umak

SVJEŽE DAGNJE
Bijeli luk / vino / peršin

MIJEŠANE ŠKOLJKE
Bijeli luk / vino / peršin

LIGNJE NA ŽARU
Maslinovo ulje / limun

HOBOTNICA NA ŽARU
Maslinovo ulje / limun

ŠKAMPI NA BUZARU
Bijelo vino / bisque / umak od rajčica / bijeli luk / peršin

ŠKAMPI NA ŽARU
Maslinovo ulje / limun

JAKOBOVE KAPICE
Sotirane jakobove kapice / pire grašak-menta / pjenica od hladno
infuziranog kumina / svježi istarski tartufi / beurre noisette

FILE BIJELE RIBE
Dalmatinska salata od krumpira, ljubičastog luka, peršina i
pinjola / konfitirani luk / yuzu beurre blanc

SVJEŽA OBORITA
BIJELA RIBA 1KG

JASTOG NA ŽARU 1 KG

RIBLJA PLATA ZA DVOJE
Oborita bijela riba / jastog / škampi / lignje / prilog

PIJANI JASTOG 1 KG
Cognac / umak od rajčica / spaghettini di Gragnano /
Parmigiano Reggiano

*svaku svježu ribu pripremamo
po želji gosta (gregada, brudet…)

MESNA JELA

WAGYU 250 G
Premium japanska govedina

130 DANA ODLEŽANI
RIBEYE STEAK

JANJETINA
Janjeći hrbat na žaru

JUNEĆA PISANICA NA ŽARU
Bijeli luk / vino / peršin

PILETINA NA ŽARU

TOMAHAWK STEAK

SALATE

SALATA GARIFUL
Miješana sezonska salata / cherry rajčice / yuzu emulzija / miso
sol / ulje od tartufa

SALATA WAGYU
Miješana sezonska salata / pečena Wagyu govedina

MIJEŠANA SALATA
Krastavac / kupus / zelena salata / rajčice

PRILOZI I UMACI

MLADI KRUMPIR
Dalmatinsko začinsko bilje / maslac

POMFRIT

POMFRIT OD BATATA

Pomfrit

RIŽA
Maslac / parmezan

PEČENO POVRĆE SA ŽARA

BLITVA
Maslinovo ulje / češnjak

PEČENE ŠPAROGE

UMAK OD GLJIVA

UMAK ZELENI PAPAR

UMAK OD CRNOG VINA

UMAK OD ISTARSKIH TARTUFA

SIREVI

DALMATINSKI KOZJI SIR

PAŠKI OVČJI SIR

SELEKCIJA MLADIH
AROMATIZIRANIH SIREVA

DESERT

DESERT DANA

Couvert 15 kn
U cijenu uračunat PDV

Copyright © 2022 Restoran Gariful | Sva prava pridržana

RESTORAN GARIFUL, 21450 Hvar, Hrvatska
T: 00385 (0)21 742 999

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo.

Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u [seting] postavkama [/ setting].

Hvar Gariful
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Privatnost

Ova web stranica koristi kolačiće kako bismo vam mogli pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije kao što su prepoznavanje kada se vratite na našu web-lokaciju i pomažu našem timu da razumije koje dijelove web-mjesta smatrate najzanimljivijim i korisnijim.

Neophodni kolačići

Striktno potreban kolačić treba uvijek biti omogućen kako bismo mogli spremiti vaše postavke za postavke kolačića.

Ukoliko onemogućite ove kolačiće nećemo moći spremiti vaše postavke. To znači da ćete prilikom svake posjete morati odobriti ili blokirati kolačiće.