Hvar: ‘Adio lito’ uz padobrance, mali balun, dobru pismu…

By Ivana Vrselja March 15, 2012 Blog

Petorica splitskih padobranaca atraktivnim su skokovima najavila 2. malonogometni turnir “Gariful – Adio lito 2011.”, koji se održava u SRC “Gariful” u Hvaru, a na kojemu nastupaju isključivo zaposlenici restorana, kafića i drugih ugostiteljskih lokala. Ove godine nastupilo je 18 ekipa s otoka Hvara.

U finalnom susretu “Carpelanda” (ekipa sastavljena od “Carpe Diema” i “Ka’lavande”) svladala je “Algu” s tijesnih 3:2, dok je “Kiwa” za treće mjesto nadvisila sa čak 9:3 hvarsku “Amforu”.

Kum turnira Igor Štimac nije mogao podijeliti nagrade zbog drugih obveza pa je umjesto njega to učinila Dragana Gospodnetić, supruga vlasnika SRC-a.

Nagrada za prvo mjesto bila je 15 večera s pićem, njihovim najljućim protivnicima podijeljeno je osam original dresova “Reala” iz Madrida, da bi trećeplasirani dobili asortiman vina “Kutjevo”.

Najbolji vratar turnira je Ivica Marković Purčo, najbolji strijelci su Josip Radovanović Ljigi i Marko Stojko sa po 11 pogodaka, a najbolji igrač Darko Mičić iz “Carpelande”.

Završnicu turnira svojim su nastupima uveličali plesna skupina “Spalatine”, te Gego i “Povratak otpisanih”, dok je zabavni program sve do rane zore vodio Ivan Zaninović Grande.