National Geographic at Gariful

By Ivana Vrselja June 12, 2016 Blog

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Povodom snimanja televizijske emisije  “Croatia’s Finest”, restoran “GARIFUL” posjetila je zvijezda britanskog MasterChef-a, Dhruv Baker, sa ciljem prikazivanja gastronomske ponude Hrvatske.

Dhruv Baker je pobjednik MasterChefa 2010. godine, vlasnik poznatog londonskog restorana “Jolly Gardeners”, redovit gost najgledanijih svetskih kulinarskih emisija i jedan od retkih kojem je Gordon Ramsey uputio poziv za rad u jednom od njegovih restorana.

Po preporuci, ekipa “Croatia’s Finest-a” je uputila poziv restoranu “GARIFUL” za snimanje kušanja specijaliteta našeg restorana. Dhruv Baker je uz najljepši pogled Hvara i vrhunsko vino imao priliku da kuša školjke na buzaru i najpoznatije naše jelo “pijani jastog”. Uz kratak intervju sa vlasnikom restorana i ručak sa šefom kuhinje imao je priliku da dozna nešto više o najsunčanijem otoku i na koji način pripremamo naše specijalitete. Iznimno smo srećni i počastvovani da smo izabrani biti dio ovog projekta i da će višemilijunsko gledateljstvo imati priliku upoznati restoran “GARIFUL” i prepoznati Hvar kao vrhunsku turističku destinaciju.

Emisija će se emitirati na National Geographic Channel-u, a u Hrvatskoj emisija će se prikazivat na HTV-u.[/vc_column_text][vc_gallery type=”image_grid” interval=”3″ images=”2392,2393,2394,2395,2396,2397,2398,2399,2400,2401″ layout=”4″ gallery_style=”1″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self” img_size=”150×150″][/vc_column][/vc_row]